Zoeken in deze blog

zaterdag 11 mei 2013

GOLDENOLDIES - We Will Rock You !


GOLDENOLDIES

Ze zijn grijs, gestopt met werken, reizen al tijden op een roze-strippenkaart en... ze willen nog één keer vlammen! In Golden Oldies stelt Ruben Nicolai een koor van veertig bejaarde Hagenezen samen om toe te werken naar een knallend concert in Koninklijk Theater Carré.

Niks geraniums
Niks geraniums, deze koorleden blazen met hun rockmuziek alles en iedereen van het podium. Ze duiken voor meer dan 100% in dit voor hun misschien wel laatste grote avontuur. Maar dit alles niet zonder slag of stoot. Zijn de Golden Oldies bereid om het rock-repertoire uit te voeren en zijn ze in staat het hele avontuur vol te houden? 

Ruben over Golden Oldies

De eerste single is een feit!Jawel, de allereerste single is een feit! De Golden Oldies hebben hun versie van Seven Nation Army uitgebracht op iTunes! En wat is een single zonder videoclip? Dus daarom hesen de Oldies zich in hun beste pak en knalden er met gemak een zwaar rockende videoclip uit! 

Golden Oldies - Seven Nation Army

 

GA NAAR FACEBOOK VOOR FILMPJES, FOTO'S EN MEER! 


Ruben
"Na het zien van de Amerikaanse documentaire Young @ Heart dacht ik: dit moeten we ook in Nederland doen! Het koor van 70-plusser legt z’n ziel en zaligheid in de classic rocksongs, echt fantastisch om mee te maken.

Het is een gigantische klus, maar we doen er alles aan om een waanzinnig slotconcert voor elkaar te krijgen in Koninklijk Theater Carré. De repetities van We Will Rock You beloven nu al spektakel! 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten