Zoeken in deze blog

vrijdag 5 juli 2013

Toevallig krijg je de kans en..

Samenloop van omstandigheden..

Man in Superman-kostuum houdt dief tegen

vr 05/07/2013 - 14:47 Frederik DefossezLuke Junior ging gekleed in een kostuum van Superman naar een liefdadigheidsevenement in Sheffield, maar wellicht had hij niet kunnen vermoeden dat de vergelijking met de superheld daar niet zou stoppen. Toen hij zag dat een van de aanwezigen bacon wilde stelen, zette hij met succes de achtervolging in.
"De enige plek waar hij nu naartoe zal gaan, is de gevangenis", zegt Luke Junior in de Daily Mail. Toen hij de dief staande hield, werd hij getrakteerd op een spontaan applaus van enkele omstanders. Luke wist de 38-jarige vleesdief lang genoeg in bedwang te houden tot de politie arriveerde. Een van de winkeluitbaters in de buurt vond er toen niets beter op dan het deuntje van Superman te draaien.
Zoals een echte superheld ging Luke Junior vervolgens langs bij enkele kinderen die getuige waren van het incident. "Tegen hen zei ik dat ze altijd op het rechte pad moeten blijven", aldus de held van de dag.

In het dagelijkse leven is Luke een veiligheidsagent, maar hij heeft de ambitie om brandweerman te worden.  "Ik wacht op het moment dat ze daar volk nodig hebben, zodat ik pas echt levens kan redden."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten