Zoeken in deze blog

woensdag 9 oktober 2013

Beïnvloeding tot plastische chirurgie toe - zie er uit als Superman !

Organisatoren talentenjacht raden 14-jarige plastische chirurg aan

Artikel door Stig Guekens

 Reblog by coach Clark Kent

7/10/13 - 02u24  Bron: news.com.au



Een vijftienjarig Australisch meisje is met een opmerkelijk verhaal naar buiten gekomen. Ze deed vorig jaar mee aan een internationale talentenjacht in Zuid-Korea, maar daar werd haar aangeraden om plastische chirurgie te ondergaan omdat "ze er te oud uitziet". Dat meldt de Australische nieuwssite news.com.au.
Shimali werd opgemerkt op YouTube door de organisatoren van de talentenjacht. Die werd gehouden in Zuid-Korea, dus het veertienjarige meisje werd naar Seoul overgevlogen. Tijdens de opnames werd haar verteld dat ze een verrassing voor haar in petto hadden, wat uiteindelijk helemaal niet bleek te zijn wat ze zelf in gedachten had. De organisatoren brachten haar naar een plastisch chirurg, die haar botweg vertelde dat ze er te oud uitziet en een operatie moet ondergaan. "Je bent veertien, maar je ziet er wel dertig uit."

Toen de veertienjarige zangeres het nieuws te horen kreeg, snelde ze in tranen naar het toilet. "Ik wilde het me echt niet aantrekken, maar als jong meisje vind je het toch belangrijk wat mensen over je uiterlijk denken", aldus Shimali. Ze belde huilend haar moeder, die meteen naar de luchthaven vertrok om haar dochter in Seoel op te pikken.

Beste Jonge Jij,
Laat u niet doen door zogenaamde experts !
Sommige mensen halen hun expertise van een koperen plaatje aan hun deur,
anderen hebben geen diploma maar zijn levenswijs,
en anderen hebben een diploma en zijn wijs.
Aan jou om zorgvuldig en oplettend te kiezen van wie jij hulp of commentaar aanneemt.
Ik denk dat celebs/ managers/ jurys/ gameshow hosts .. jou niet bepalen, best niet eh

Jij doet wat jouw goed lijkt

groetjes,
coach Clark Kent


Geen opmerkingen:

Een reactie posten